Voor wie:

De MC 60 luchtzuiveraar is geschikt voor mensen met huisstofmijt of pollen allergie en verdrijft zeer effectief allerlei geuren zoals rook- en kookgeur. De ionisator is ook werkzaam tegen hoofdpijn en vermoeidheid. U creëert een gezond werk of leefklimaat. Ideaal voor op kantoor, voor mensen met huisdieren en ruimten waarin gerookt wordt.

Bespaar kosten! Geen filters vervangen.

Luchtfilter schoonmakenLuchtfilterDe MC 60 is voorzien van extra breed en gemakkelijk schoon te maken roestvrijstalen filter. Dit filtersysteem dient u eenmaal per week te reinigen met een licht vochtige doek. Het filtersysteem hoeft u niet te vervangen en is telkens herbruikbaar. Een automatische schoonmaak indicator help u eraan te herinneren wanneer u het filter moet reinigen.

Zuivere lucht op kantoor.

Veel hedendaagse kantoren zijn goed geïsoleerd. Echter zorgt een goede isolatie voor een vermindering van de luchtkwaliteit in de bedrijfsruimte. Minuscuul kleine deeltjes fijnstof van uitlaatgassen en laserprinters vervuilen de ruimte en kunnen zorgen voor vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn, verminderde concentratie en uiteraard problemen met de luchtwegen of de neusholten. De MC 60 verminderd niet alleen de fijnstof maar voegt tevens negatieve ionen toe aan de lucht. Hierdoor wordt de lucht gezuiverd, geuren geneutraliseerd en het leefklimaat aanzienlijk verbeterd. Het verschil is al binnen een aantal uren merkbaar.

Ideaal voor de slaapkamer, absoluut geruisloos.

U brengt een derde van uw leven door in de slaapkamer in direct contact met de plaats waar zich 90% van alle huisstofmijt bevindt. Reden te meer om naast de regelmatige reiniging van uw matras ook een luchtzuiveraar op uw slaapkamer te plaatsen. Dit om de allergenen uitwerpselen van de huisstofmijt uit de lucht te filteren zodat u de volgende morgen fris en uitgeslapen wakker wordt. De MC 60 luchtzuiveraar is 100% geruisloos.

Voor dierenbezitters.

Bent u in het bezit van huisdieren zoals honden, katten, konijnen of vogels dan is de MC 60 de ideale fijnstof-allergenen luchtreiniger. Kleine verendeeltjes, dwarrelende haartjes en minuscuul kleine huidschilfers worden effectief gefilterd alsook de geur die het bezit van huisdieren vaak kan meebrengen in een huis.

Specificaties

Filtert tot maximaal: 60m2
Kleur: Zwart of Zilver
Voltage: 220-240 volt 50 Hz
Aantal standen: Drie (Laag 25m2 / middel 35m2 / hoog 60m2)
Stroomverbruik: 12 watt
Ionen uitstoot: 2,960,000 ionen/cm3
Ozon uitstoot: ˂0,05ppm
Afmetingen: 680mm (H) x 200mm (B) x 239mm (D)
Geruisloos: Geen ventilator
Nederlandstalige handleiding: Ja
Met afstandsbediening: Ja
Garantie: 2 jaar

 ONZE PRODUCTEN