SterSchoon, de oplossing voor vervuilde matrassen!

SterSchoon werkt met de revolutionaire, gepatenteerde MatrasCleaner methode om uw matras te reinigen. MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matrashygiëne. SterSchoon reinigt uw matras droog,snel en bij u thuis en maakt uw matras weer als nieuw. Door de snelle service aan huis hoeft u zelf niet het matras te dragen of te verslepen. SterSchoon reinigt uw matras droog en zonder het gebruik van chemicaliën. Binnen 1 uur na het reinigen kunt u weer gebruik maken van uw matras.

Het reinigingsproces

Het reinigingsproces bestaat uit een aantal stappen. Allereerst wordt er een testreiniging uitgevoerd zodat u kunt zien hoe vervuild het matras is na 2 minuten reinigen. Vervolgens wordt er bepaald of een hoofdreiniging noodzakelijk is. Dit wordt getest aan de hand van een ACAREX allergeentest, deze test toont de hoeveelheid allergiewekkende stoffen in uw matras aan. Wanneer een hoofdreiniging van belang is, hanteert SterSchoon de gepatenteerde 4 fasen reiniging. 

Deze reiniging bestaat uit de volgende fasen:

De reiniging bestaat uit 4 fases:

Fase 1
Het matras wordt gereinigd aan de hand van een krachtig, speciaal ontworpen en draagbare matras- reinigingssysteem. Het matras- reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen waardoor de uitwerpselen van het matras worden los getrild en worden fijngemaakt.

 

Fase 2
Vervolgens worden de deeltjes opgevangen door een speciaal vacuüm zuigsysteem. Het vacuüm zuigsysteem bevat een HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden. Het zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle deeltjes op.

Fase 3
Deze fase is een sterilisatie fase die geheel vrij is van chemicaliën. Met behulp van een UVC- licht worden de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen gedood.

 

Fase 4
Tenslotte wordt uw matras besproeid met de unieke MatrasClean- Spray. Deze spray werkt direct tegen geur en neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijt uitwerpselen. Bij regelmatig gebruik van de spray, elke week of om de week, wordt het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden verlaagd naar één of twee keer per jaar.