Het is ook mogelijk om na de inwendige reiniging de vlekken uit uw matras te laten verwijderen.SterSchoon gebruikt een unieke methode die alle organische vlekken uit matrassen verwijderd. Hierbij moet u denken aan urine, transpiratie en bloed.

Het is mogelijk vlekken te verwijderen indien het matras inwendig is gereinigd met de SterSchoon methode. Bij de vlekverwijdering moet vloeistof gebruikt worden. Als het matras inwendig vuil bevat zal de vloeistof zich namelijk vermengen met het vuil in het matras.

Bij de vlekverwijdering methode van SterSchoon worden 100% biologisch afbreekbare bestanddelen gebruikt. Deze bevatten geen chloor middelen en verwijderen alle soorten organische vlekken en schimmels.

   Voordelen

Biologisch afbreekbare methode

Droogtijd slechts 12-24 uur

Veilig voor de vezels van uw matras

Verwijdert alle soorten organische vlekken zoals urine-, transpiratie-en bloedvlekken,                                                                                                                                                                                                                      

 JA VERWIJDER VLEK UIT MATRAS                      

VOOR BEHANDELING
TIJDENS BEHANDELING
NA BEHANDELING RESULTAAT

 

 

 

 

 

Werkwijze

De vlekverwijdering vloeistof wordt dun op het matras verneveld. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen. De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur. Groot voordeel van onze vlekverwijderingsmethode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatiepoeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen. Bij de vlekverwijderingsmethode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost.

Uw matras ziet er weer uit als nieuw.