Huisstofmijten verleden tijd!

Huisstofmijt is verleden tijd met de anti huisstofmijt spray van SterSchoon! Dit product, MatrasCleaner genaamd, maskeert nare geurtjes en is anti huisstofmijt. Bij SterSchoon kunt u in onze webshop terecht voor diverse anti allergene producten. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen over onze anti allergene spray of wilt u meer weten over uw bestelling in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

De MatrasClean-Spra heeft unieke eigenschappen:

  • Kan op alle textielstoffen gebruikt worden
  • Droogt snel (10 minuten)
  • Matrassen kunnen na behandeling snel weer worden gebruikt
  • Neutraliseert de uitwerpselen van de huisstofmij
  • Neutraliseert geur
  • Reinigt
  • Kan tevens als vlekverwijderaar voor verse vlekken gebruikt worden
  • Tegen rookgeur

De prijzen van de MatrasClean-Spray inclusief BTW:

MatrasClean-Spray sproeifles á 500 ml € 23,45 
MatrasClean-Spray navulfles met schroefdop á 1000 ml € 33,45 
MatrasClean-Spray jerrycan á 5000 ml € 103,50 

Voorkom gezondheidsklachten met onze huisstofmijt spray

Huisstofmijten zijn maar hele kleine beestjes, die allerlei allergieën en nare gezondheidsklachten zoals benauwdheid kunnen veroorzaken. Ze zijn met het blote oog niet zichtbaar, maar ze nestelen zich het liefst op warme plekken, zoals matrassen en dekens. Doordat wij ‘s nachts in onze slaap transpireren en huidschilfertjes verliezen, kunnen de huisstofmijten zich blijven voeden. Bent u gevoelig voor allergieën of heeft u astma? Dan kunt u door deze beestjes vervelende gezondheidsklachten krijgen. Voorkom dit soort klachten! Kies voor een speciale anti huisstofmijt spray om deze nare beestjes geen kans te geven en een schone, hygiënische leefomgeving te creëren.

Uw matras weer huisstofmijt vrij

De MatrasCleaner van SterSchoon is een revolutionaire spray die direct werkt tegen nare geuren en die huisstofmijt uitwerpselen verwijdert. Door deze MatrasCleaner elke week of om de week te gebruiken, zullen nare geurtjes én beestjes verleden tijd zijn! De MatrasCleaner is onder andere te gebruiken op matrassen, kussens, dekens, tapijten, gordijnen, bankstellen, slaapzakken kinderwagens, knuffeldieren en andere objecten van stof, zoals sportschoenen, snowboots, jassen, tassen en hondenmanden. Het gaat hier vooral om objecten die niet of moeilijk gewassen kunnen worden. Ook neutraliseert de MatrasCleaner alle geuren, zoals rook- en transpiratiegeur. Kortom: schoon én hygiënisch!

Experts over onze MatrasClean-Spray:

Eenvoudig bestellen met ons bestelformulier

SterSchoon levert ook anti allergene producten. SterSchoon vindt het namelijk belangrijk dat iedereen in een gezonde en hygiënische omgeving moet kunnen leven en slapen. Hiervoor hebben wij speciale producten ontwikkeld, zoals de MatrasCleaner die u eenvoudig online met ons bestelformulier kan kopen. Tevens hebben wij een speciale reinigingsservice, om matrassen grondig te reinigen zodat u van een heerlijke schone nachtrust kunt genieten. Wilt u langer kunnen blijven genieten van een schoon en fris matras? Vraag dan eens een gratis testreiniging aan, zodat we kunnen bekijken of er huisstofmijten worden aangetroffen. Is dat het geval? Dan raden wij u ook aan om in onze webshop de anti huisstofmijt spray te bestellen, of bel voor vragen op: 06-43212636.