Het bestrijden van huisstofmijt voorkomt klachten!

Wilt u huisstofmijt bestrijden? Kies dan voor de anti allergene producten van SterSchoon. In onze webshop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Onze producten zijn van de beste kwaliteit, waarbij u minder last zal hebben van huisstofmijt. We hebben diverse artikelen in ons assortiment, die u zullen helpen bij het bestrijden van onder andere fijnstof, huisstofmijt, bacteriën en schadelijke deeltjes. Op deze manier voorkomt u vervelende gezondheidsklachten en kunt u weer wonen en leven in een gezonde en hygiënische omgeving. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Een kijkje in ons assortiment

Heeft u een huisstofmijtallergie? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om deze goed en snel te bestrijden. Dit kan met de aanschaf van onze Anti-huisstofmijt spray.

Het bestrijden van huisstofmijt

De klachten van een huisstofmijtallergie ontstaan door uitwerpselen van huisstofmijten die in en op een matras worden verspreid. Deze komen door beweging in mond, neus, ogen en huid terecht, welke voor gezondheidsklachten kunnen zorgen. Een laken alleen biedt dan niet voldoende bescherming. Wilt u huisstofmijt effectief bestrijden? Dan moet u bij SterSchoon zijn.

Waarom uw matras laten reinigen?

Het is van belang om uw matras regelmatig een goede reinigingsbeurt te geven. Uit onderzoek is immers gebleken dat maar liefst 95% van alle matrassen vervuild is. Door transpiratie tijdens onze slaap en het verliezen van huidschilfertjes, vormen onze matrassen de ideale broedplaats voor bacteriën en huisstofmijten. Omdat we matrassen vaak voor een periode van 10 jaar of langer aanschaffen, kunt u zich voorstellen dat er zich in de loop van die tijd veel bacteriën in kunnen verzamelen. Voorkom dit soort onhygiënische praktijken en kies ervoor uw matras te laten reinigen door SterSchoon! Het is gewoonweg beter voor uw gezondheid. Door gebruik te maken van onze reinigingsservice, kunt u huisstofmijt effectief bestrijden.

Dit zeggen de experts