Matras schoonmaken zonder water en chemicaliën

SterSchoon werkt met de unieke methode om uw matras schoon te maken. SterSchoon maakt uw matras schoon droog,snel en bij u thuis en maakt uw matras weer als nieuw. Door de snelle service aan huis hoeft u zelf niet het matras te dragen of te verslepen. SterSchoon maakt uw matras schoon, droog en zonder het gebruik van chemicaliën. Binnen 1 uur na het schoonmaken van matras kunt u weer gebruik maken van uw matras.

Met onze ervaring kunnen wij ook alle organische vlekken schoonmaken.

Matras schoonmaak proces

Het schoonmaak proces bestaat uit een aantal stappen. Allereerst wordt er een test schoonmaak uitgevoerd zodat u kunt zien hoe vervuild het matras is na 2 minuten reinigen. Vervolgens wordt er bepaald of een hoofdschoonmaak noodzakelijk is. Dit wordt getest aan de hand van een ACAREX allergeentest, deze test toont de hoeveelheid allergiewekkende stoffen in uw matras aan. Wanneer een hoofdschoonmaak van belang is, hanteert SterSchoon de gepatenteerde 4 fasen schoonmaak van matras.

Deze schoonmaak bestaat uit de volgende fasen:

Matras schoonmaken aan locatie geen voorrij kosten

Matras schoonmaken zonder water en chemicaliën

Matras schoonmaken voor een schone en gezonde nachtrust

Matras schoonmaken bestaat uit 4 fases:

Fase 1
Het matras wordt schoongemaakt aan de hand van een krachtig, speciaal ontworpen en draagbare matras- schoonmaaksysteem. Het matras- schoonmaaksysteem produceert hoge frequentietrillingen waardoor de uitwerpselen van het matras worden los getrild en worden fijngemaakt.

 

Fase 2
Vervolgens worden de deeltjes opgevangen door een speciaal vacuüm zuigsysteem. Het vacuüm zuigsysteem bevat een HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden. Het zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle deeltjes op.

Fase 3
Deze fase is een sterilisatie fase die geheel vrij is van chemicaliën. Met behulp van een UVC- licht worden de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen gedood.

 

Fase 4
Tenslotte wordt uw matras besproeid met de unieke MatrasClean- Spray. Deze spray werkt direct tegen geur en neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijt uitwerpselen. Bij regelmatig gebruik van de spray, elke week of om de week, wordt het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden verlaagd naar één of twee keer per jaar.

 

Hygiëne Matras schoonmaak alle prijzen zijn incl voorrij kosten en btw

OMSCHRIJVING PRIJS INCL. B.T.W.
Kindermatras schoonmaken € 30.00
Eenpersoonsmatras schoonmaken € 37.50
Tweepersoonsmatras schoonmaken € 62.50
Tweepersoons topdekmatras schoonmaken € 52.50
Eenpersoons topdekmatras schoonmaken € 32.50