Vlek uit matras verwijderen zoals urine is mogelijk

Urinevlek verwijderen uit een matras is niet altijd makkelijk, maar het kan echter wel. Urinevlek verwijderen uit een matras kan, en het is afhankelijk van de kenmerken van de urinevlek.

Het probleem bij urinevlek is dat het kristallen vormt waar de geur in blijft hangen. Deze kristallen kun je met een gewoon poetsmiddel niet uit het matras verwijderen. Dus daarom blijft de geur telkens weer terugkomen.

Urine geeft niet alleen lelijke gele vlek, de vlek kan ook nog eens flink stinken.

Een matras weggooien is zonde!

Reden genoeg dus om urinevlek  grondig te verwijderen. SterSchoon biedt oplossing met revolutionaire urinevlek verwijdering methode.

Werkwijze urinevlek uit matras verwijderen

Urinevlek uit matras verwijderen bestaat uit een aantal stappen. Wanneer een hoofdreiniging van belang is, hanteert SterSchoon de gepatenteerde urinevlek uit matras verwijderen in 4 stappen .

 

Fase 1

Het matras wordt gereinigd aan de hand van een krachtig, speciaal ontworpen en draagbare matras- reinigingssysteem. Het matras- reinigingssysteem produceert hoge frequentie trillingen waardoor de uitwerpselen van het matras worden losgetrild en worden fijngemaakt.

Fase 2

Vervolgens worden de deeltjes opgevangen door een speciaal vacuüm zuigsysteem. Het vacuüm zuigsysteem bevat een HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden. Het zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle deeltjes op.

Fase 3

Deze fase is een sterilisatie fase die geheel vrij is van chemicaliën. Met behulp van een UVC- licht worden de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen gedood.

Fase 4

Urinevlek uit matras verwijderen vloeistof  wordt dun op het matras verneveld.

Fase 5

Boven uw matras wordt een led lamp 420D geplaatst voor +/- 15 min.

Groot voordeel van onze urinevlek uit matras verwijderen methode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatie poeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen.

De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur.  Bij de urinevlek uit matras verwijderen methode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische urinevlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost.

Urine uit matras verwijderen prijzen

Urinevlek uit matras verwijderen incl voorrij kosten

OMSCHRIJVING PRIJS INCL. B.T.W.
Urinevlek uit  Eenpersoons (topdek) matras 1 kant (±2m2) verwijderen € 40.00
Urinevlek uit Eenpersoons (topdek) matras 2 kanten (±4m2) verwijderen € 65.00
Urinevlek uit Tweepersoons (topdek) matras 1 kant (±3.5m2) verwijderen € 60.00
Urinevlek uit Tweepersoons (topdek) matras 2 kanten (±7m2) verwijderen € 95.00

Urinevlek uit matras verwijderen