Het is niet altijd makkelijk om urinevlekken te verwijderen uit een matras.

Urinevlekken verwijderen uit een matras kan, en het is afhankelijk van de kenmerken van de urinevlekken.

Het probleem bij urinevlekken is dat het kristallen vormt waar de geur in blijft hangen. Deze kristallen kun je met een gewoon poetsmiddel niet uit het matras verwijderen. Dus daarom blijft de geur telkens weer terugkomen.

Urine geeft niet alleen lelijke gele vlekken, de vlekken kunnen ook nog eens flink stinken.

Een matras weggooien is zonde!

Reden genoeg dus om urinevlekken  grondig te verwijderen. SterSchoon biedt oplossing met revolutionaire urinevlekken verwijderen methode.

100% garantie op urine vlekken verwijdering

Urinevlekken door SterSchoon laten verwijderen

Door onze opgebouwde ervaring en expertise verwijderen wij urinevlekken met garantie

Werkwijze urinevlekken verwijderen

Urinevlekken verwijderen bestaat uit een aantal stappen. Wanneer een hoofdreiniging van belang is, hanteert SterSchoon de gepatenteerde urinevlekken verwijderen in 4 stappen .

Fase 1

Het matras wordt gereinigd aan de hand van een krachtig, speciaal ontworpen en draagbare matras- reinigingssysteem. Het matras- reinigingssysteem produceert hoge frequentie trillingen waardoor de uitwerpselen van het matras worden losgetrild en worden fijngemaakt.

Fase 2

Vervolgens worden de deeltjes opgevangen door een speciaal vacuüm zuigsysteem. Het vacuüm zuigsysteem bevat een HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden. Het zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle deeltjes op.

Fase 3

Deze fase is een sterilisatie fase die geheel vrij is van chemicaliën. Met behulp van een UVC- licht worden de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen gedood.

Fase 4

Urinevlekken verwijderen vloeistof  wordt dun op het matras verneveld.

Fase 5

Boven uw matras wordt een led lamp 420 D geplaatst voor +/- 15 min.

Groot voordeel van onze urinevlekken verwijderen methode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatie poeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen.

De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur.  Bij de urinevlekken verwijderen methode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische urine vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost.