Matras laten schoonmaken door SterSchoon zonder water en chemicaliën.

 

Matrassen zorgen voor een heerlijke nachtrust maar zijn tegelijkertijd ook de meest vervuilde objecten in huis. In tegenstelling tot dekbedovertrekken en hoeslakens worden matrassen nooit schoon ondanks het feit dat matrassen zeer intensief gebruikt worden. Matrassen vormen de perfecte schuilplaats voor huisstofmijten en andere bacteriën. Ook verliezen we elk jaar een grote hoeveelheid aan zweet en huidschilfers. Dit zorgt er voor dat matrassen de meest vervuilde objecten in huis zijn zonder het door te hebben. De huisstofmijten en andere bacteriën kunnen vervelende gevolgen hebben zoals allergieën, huidproblemen en astmatische aandoeningen.

Matras schoonmaken voor een schone en gezonde nachtrust.

 

Uw matras laten schoonmaken is van groot belang. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 95% van alle matrassen, oud of relatief nieuw, is vervuild. Matrassen vormen de perfecte schuilplaats voor huisstofmijten. Ook verliezen we tijdens onze slaap veel zweet en huidschilfers.

Door de verbeterde kwaliteit gaan matrassen vaak 10 tot 20 jaar mee en vormen hierdoor een langdurige verzamelplek van allerlei bacteriën. De aanwezigheid van deze bacteriën en huisstofmijten wijzen niet direct op het ontbreken van hygiëne, ze zijn er gewoon. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw matras te laten schoonmaken.

Met SterSchoon kunt u snel uw matras laten schoonmaken zonder chemicaliën!

We vinden het logisch en vanzelfsprekend om auto’s, huizen en kleding grondig schoon te maken omdat we er intensief gebruik van maken. Matrassen worden vaak vergeten ondanks dat we maar liefst een derde van ons leven op een matras spenderen. Het gaat hier om zeer intensief lichamelijk contact,op een matras dat extreem vervuild is. Uw matras vormt hierdoor een potentieel gevaar voor uw gezondheid. Het is hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw matras! Met SterSchoon kunt u snel uw matras laten schoonmaken zonder chemicaliën.

Matras schoonmaken zonder chemicaliën

Matras schoonmaken voor een schone en gezonde nachtrust

Matras schoonmaken aan locatie geen voorrij kosten

Uw matras hygiënisch laten schoonmaken

 

SterSchoon werkt met de revolutionaire, gepatenteerde MatrasCleaner methode om uw matrassen schoon te maken. MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matras hygiëne. SterSchoon maakt uw matras schoon, droog,snel en bij u thuis en maakt uw matras weer als nieuw. Door de snelle service aan huis hoeft u zelf niet het matras te dragen of te verslepen. SterSchoon maakt uw matras schoon, droog en zonder het gebruik van chemicaliën. Binnen 1 uur na het schoonmaken kunt u weer gebruik maken van uw matras.

 

Matras schoonmaken proces ( hygiëne )

Matras schoonmaken proces bestaat uit een aantal stappen. Allereerst wordt er een test schoonmaak uitgevoerd zodat u kunt zien hoe vervuild het matras is na 2 minuten reinigen. Vervolgens wordt er bepaald of een hoofd matras schoonmaak noodzakelijk is. Dit wordt getest aan de hand van een ACAREX allergeentest, deze test toont de hoeveelheid allergie wekkende stoffen in uw matras aan. Wanneer een hoofd schoonmaak van belang is, hanteert SterSchoon de gepatenteerde 4 fasen schoonmaak van uw matras.

Matras schoonmaken bestaat uit de volgende fasen:

Matras schoonmaken bestaat uit 4 fases:

Fase 1

Het matras wordt schoongemaakt aan de hand van een krachtig, speciaal ontworpen en draagbare matras- schoonmaaksysteem. Het matras-schoonmaaksysteem produceert hoge frequentie trillingen waardoor de uitwerpselen van het matras worden los getrild en worden fijngemaakt.

Fase 2

Vervolgens worden de deeltjes opgevangen door een speciaal vacuüm zuigsysteem. Het vacuüm zuigsysteem bevat een HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden. Het zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle deeltjes op.

 

Fase 3

Deze fase is een sterilisatie fase die geheel vrij is van chemicaliën. Met behulp van een UVC- licht worden de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen gedood.

Fase 4

Tenslotte wordt uw matras besproeid met de unieke MatrasClean- Spray. Deze spray werkt direct tegen geur en neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijt uitwerpselen. Bij regelmatig gebruik van de spray, elke week of om de week, wordt het aantal keer dat een matras schoongemaakt dient te worden verlaagd naar één of twee keer per jaar.

Hygiëne Matras schoonmaken prijzen incl voorrij kosten 

OMSCHRIJVING PRIJS INCL. B.T.W.
Kindermatras € 30.00
Eenpersoonsmatras € 37.50
Tweepersoonsmatras € 62.50
Tweepersoons topdekmatras € 52.50
Eenpersoons topdekmatras € 32.50
Hygiënisch matras laten schoonmaken door SterSchoon

Hygiënisch matras laten schoonmaken zonder water en chemicaliën

Uw matras laten schoonmaken aan locatie geen voorrij kosten snel en effectief

Matras schoonmaken

Vlekken uit matras schoonmaken

Het is niet altijd makkelijk om vlekken uit matras schoon  te maken .Vlekken uit matras schoon maken kan en het is afhankelijk van de kenmerken van de vlek.Het probleem bij vlekken is dat het kristallen en of molecule vormt waar de geur in blijft hangen. Deze kristallen en of molecule kun je met een gewoon poetsmiddel niet uit het matras schoonmaken. Dus daarom blijft de geur telkens weer terugkomen.Vlek geeft niet alleen lelijke gele of rode vlekken, de vlekken kunnen ook nog eens flink stinken.

Een matras weggooien is zonde!Reden genoeg dus om vlekken  grondig schoon te maken. SterSchoon biedt oplossing met revolutionaire vlekken schoonmaakmethode.

Vlekken laten uit matras schoonmaken met unieke schoonmaak techniek van SterSchoon

Werkwijze vlekken uit matras schoonmaken

Vlekken schoonmaken bestaat uit een aantal stappen. Wanneer een hoofdreiniging van belang is, hanteert SterSchoon de gepatenteerde vlekken schoonmaak in 4 stappen .

Fase 1

Het matras wordt schoongemaakt aan de hand van een krachtig, speciaal ontworpen en draagbare matras- schoonmaaksysteem. Het matras- schoonmaaksysteem produceert hoge frequentie trillingen waardoor de uitwerpselen van het matras worden losgetrild en worden fijngemaakt.

Fase 2

Vervolgens worden de deeltjes opgevangen door een speciaal vacuüm zuigsysteem. Het vacuüm zuigsysteem bevat een HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden. Het zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle deeltjes op.

Fase 3

Deze fase is een sterilisatie fase die geheel vrij is van chemicaliën. Met behulp van een UVC- licht worden de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen gedood.

Fase 4

Vlekken schoonmaak vloeistof  wordt dun op het matras verneveld.

Fase 5

Boven uw matras wordt een led lamp 420 D geplaatst voor +/- 15 min.

Groot voordeel van onze vlekken schoonmaak methode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatie poeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen.

De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur.  Bij de vlekken schoonmaak methode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost.

 

Vlekverwijdering prijzen incl voorij kosten en BTW

Vlekverwijdering

OMSCHRIJVING PRIJS INCL. B.T.W.
Eenpersoons (topdek) matras 1 kant (±2m2) € 40.00
Eenpersoons (topdek) matras 2 kanten (±4m2) € 65.00
Tweepersoons (topdek) matras 1 kant (±3.5m2) € 60.00
Tweepersoons (topdek) matras 2 kanten (±7m2) € 95.00
Uw vlek laten schoonmaken door professionals van SterSchoon

Uw matras laten schoonmaken voor een schone en gezonde nachtrust

Uw vlek laten schoonmaken zonder chemicaliën of wrijven over het matras