Matras schoonmaken

Geplaatst in: matras schoonmaken 0

Matrashygiëne schoonmaak

Matras schoonmaken

Je matras wordt iedere dag gebruikt, maar het schoonmaken ervan gebeurt maar zelden. Hoog tijd om dit eens te gaan doen. Bekijk wat zijn mogelijkheden voor het schoonmaken van je matras!

1. Ieder jaar je matras schoonmaken

Om te voorkomen dat je matras vies en stoffig wordt is het verstandig om dit eens per jaar te schoonmaken. Sommige matrassen hebben een tijk: een soort hoes waar de vulling van dit matras in zit. Haal deze minimaal één keer per jaar los en stop deze in de wasmachine. In de tussentijd kun je de vulling van het matras laten luchten.

2. Matras schoonmaken met hulp van SterSchoon

Voor een kleine vlek in je matras (koffievlek, ongelukje, etc.) hoef je niet het hele matras naar de stomerij te brengen. Of erger – een nieuw matras aan te schaffen.

SterSchoon maakt uw matras hygiënisch schoon en zo nodig vlek vrij.

Kliek hier en zie unieke werkwijze van matras schoonmaken.

3. Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een vies matras is met (kleine) kinderen vaker het geval. Een ongelukje gebeurt zo nu en dan nog wel eens. Ook hiervoor kun je SterSchoon om hulp vragen.

Urine schoonmaken doet SterSchoon zonder water of stoomreiniger te gebruiken.

Met onze kennis en ervaring maken wij uw matras met specialistische werkwijze schoon.

Om urine, bloed,zweet- en andere organische vlekken te verwijderen gebruiken wij unieke vlek verwijder methode zonder water of chemicaliën te gebruiken waardoor het kopen van nieuw matras zal niet nodig zijn .

Na behandeling is uw matras schoon en vries en ziet als nieuw eruit.

Uw matras door professionals van SterSchoon laten schoonmaken 

4. Opfrisbeurt hygiëne matras schoonmaak

Is er geen vlek te zien, maar is je gehele matras toe aan een opfrisbeurt? Ook dit kun je aan professionals van SterSchoon over laten. Het matras wordt schoongemaakt aan de hand van een krachtig, speciaal ontworpen en draagbare matras- reinigingssysteem. Het matras- reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen waardoor de uitwerpselen van het matras worden los getrild en worden fijngemaakt. Met onze schoonmaak techniek gebruiken wij geen water op uw matras.

Onze werkwijze neutraliseert urine geur , huid uitwerpselen,  huisstofmijt en urine kristallen.

Uw matras hygiënisch laten schoonmaken door SterSchoon. Kliek hier.