SterSchoon is een erkend bedrijf en reinigt uw matrassen snel en efficiënt met de gepatenteerde MatrasCleaner methode. SterSchoon is in het bezit van verschillende certificaten om de resultaten te kunnen garanderen.

Bio Hygiëne
MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matrashygiëne. Bio Hygiëne is een microbiologische analyse die de kwaliteit van POTEMA weergeeft. De resultaten geven aan dat er een aanzienlijke vermindering van allergenen is vastgesteld. Dit bevat onder andere de eliminatie van alle ontwikkelingsstadia van schimmels, de eliminatie van huisstofmijten en de eliminatie van schimmelsporen.


Patent

Dit document geeft de patenten en eigendomsrechten weer. De documenten die worden weergegeven zijn certificaten voor de werkwijze en inrichting voor het reinigen van matrassen, gestoffeerde meubels en overige textiele objecten. Tevens is het een certificaat voor de werkwijze van het reinigen en het bestrijden van huisstofallergenen.

Prof dr Gries bacterie

Dit document geeft het resultaat weer van een bacteriologisch onderzoek op matrassen. Het resultaat van de uitgevoerde bacteriologische onderzoek geeft aan dat POTEMA een bacteriedodende werking heeft van 99,99%. Kortom, POTEMA heeft een zeer hoge antibacteriële werking zonder het gebruik van chemicaliën.

 

 

 

Spray LGA

Dit document geeft aan dat de spray een goede antibacteriële werking heeft.

 

 ONZE PRODUCTEN